Te szeretnél mindennap szivárványt látni? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ékszert, ha neked is lenne egy ilyened akkor mindig láthatnád a szivárványt. De ezenkívül gyakorlatilag bármilyen színű ruhához fel tudod venni. Az sem utolsó szempont. Szettben kedvezményesen megvásárolhatod, kattints ide.


Szeretnél valami igazán egyedit? Még az egyedik között is a legegyedibbet? Válassz akkor egyet a Spirálos ékszerek közül. Ezek biztosan nem fognak veled szembejönni, mert az elkészítés technikájából adódóan lehetetlen kétszer pontosan ugyanazt előállítani. Így ha azt kérdezed milyen színű, nem tudom megmondani, egy biztos, hogy sokszínű. Ha ezek közül az ékszerek közül valamelyik megtetszik, akkor azt tudom garantálni, hogy ahhoz hasonló színvilágút fogsz kapni, de a végeredmény teljesen egyedi lesz, csak a tiéd. Ez a technika, amivel ezek az ékszerek készülnek, olyan speciális, hogy biztos lehetsz benne, hogy ezt  a hatást semmilyen más alapanyag felhasználásával nem lehet elérni.

 

A Spirál kollekcióról 

A spirálok mindenhol jelen vannak életünkben, megtaláljuk őket az állatvilágban csigák, kagylók formájában, a növényvilágban kúszóvirágoknál, a világegyetem fő szimbóluma a galaxisok spirál alakúak, a hurrikánok szintén, de az emberi DNS is spirál alakú. A spirálok szimbolikus értelemben az optimizmust és a dimanizmust jelképezik. A maghoz, a spirál középpontjához nem egyenes, de biztos út vezet.  A Spirál kollekció ékszerei is ezeket a hatásokat szimbolizálják, ezen kívül a színek kavalkádja igazán vidámmá teszi a viselőjüket.

 

A Jandéról

Miben különleges a Jande? A Jande márkát azoknak ajánlom, akik szeretik szettben hordani az ékszereket.

A Jande ékszerek megalkotása közben játszom a színekkel és a formákkal. Sokféle formát és mintát találsz, vannak nagy méretűek, kicsik, pasztell vagy éppen harsogószínűek, egy-két színűek vagy nagyon sokféle színűek, de bármelyiket választod találsz hozzá két három (vagy még több) összeillő - szettben hordható darabot,mert a Jande ékszerek szettben mutatnak igazán jól.

Miért vegyél Jande-t? Mert tetszik, elsősorban neked, nem nekem. Nekem is, de az persze természetes.

Mert jó érzés viselni,  színes, vidám, anyagában színezett, ezért nem fognak megkopni,kifakulni a színek.

Mert könnyű viselet, mármint tényleg könnyű, nem terheli a nyakad, a karod, nem fáradsz el,még akkor sem, ha egész nap viselted, mert az anyaga nagyon könnyű, még egy nagy méretű ékszer is sokkal könnyebb, mintha ugyanez fémből, üvegből lenne.

Mert kézműves, ha számít neked az, hogy nem egy futószalagon készített ékszert viselsz, akkor ezeket a darabokat mindenképpen értékelni fogod.

Mert magyar, ha jó érzéssel tölt el, hogy egy magyar tervező márkáját hordod, akkor köszönöm,hogy engem választasz:-)

 

Az alapanyagokról

A Jande ékszerek alapanyaga elsősorban egy olyan hőre keményedő anyag, amely a végső formájában tartós, a formáját nem veszíti el, nem deformálódik, a színe nem kopik meg, fény hatására sem, az UV nem árt neki, mivel anyagában színezett.

Rendkívül könnyű anyag, ezért az egész napos viselete után sem érzed úgy este, hogy na végre, hogy megszabadultam tőle, bátran lehet nagyobb méretű darabokat is választani, mert azok súlya is sokkal könnyebb, mint a hasonló nagyságú fém vagy, üveg vagy gyöngy ékszerek. Ezért nem is olyan kemény a felszíne, mint egy fémnek.

Ezen felül egyes ékszereknél bőrt használok, amely természetesen puha bőrbarát hatású, hogy még kényelmesebb legyen viselni az ékszert.

Az ékszerek ezeken kívül nikkelmentes fém alkatrészeket is tartalmazhatnak, valamint különböző ragasztókat.

 

Mit tegyél, hogy sokáig tudd hordani?

Ha szeretnéd sokáig hordani a Jande ékszereket viselésközben vigyázz, hogy ne akadjon bele semmibe, ne feszegesd, a felületét ne tedd ki karcolás hatásának. Érdemes olyan módon tárolnod, hogy ne gabalyodjon össze más ékszerekkel, ne sérüljön a felszíne, mivel éles tárgyak nyomot hagyhatna krajta.

A Jande ékszerek cseppállóak, de nem vízállóak.  

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Nyaklánc - Spirál kollekció 0702

  • Gyártó: Jande
  • Cikkszám: SP0702
  • Elérhető: Szállítás 3-5 munkanap alatt
  • 6,500Ft


Kapcsolodó termék(ek)

Spirálos ékszerszett 07

Spirálos ékszerszett 07

Te szeretnél mindennap szivárványt látni? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ékszerszettet, ha neke..

17,000Ft