Szép az élet, vidám vagyok, jól indul ez a nap! Ha benned is ilyen gondolatok vannak, vagy épp ellenkezőleg, de szeretnéd ha ilyen hangulatod lenne, akkor válassz ezek közül az ékszerek közül, tele színnel, tele energiával, biztosan nem lősz mellé bármelyiket választod. A sorozat rendkívül változatos formákból áll, darabjai között megtalálod a hozzád illőt.

Minden Jande ékszer egyedi, egyrészt mivel minden darab kézzel készül, ezért nincs két egyforma közöttük, másrészt törekszem rá, hogy a képen látható minta darabbal minél jobban megegyező legyen a végtermék, de bizonyos technikákkal nem lehet kétszer pontosan ugyanazt a terméket előállítani, ezért biztos lehetsz benne, hogy a saját Jande-d teljesen egyedi lesz.


Méretek

Medál: átmérője 6 cm, nyaklánc hossza: 49cm


A Feltűnő vagyok kollekcióról

Ha szeretnél egy egyszerű ruhadarabot feldobni egy különleges ékszerszettel, akkor válaszd a Feltűnő vagyok kollekció darabjait. Ezek az ékszerek vagy a színkombinációkkal, vagy a formával, vagy a mérettel fogják magukra vonni a figyelmet, ebben biztos lehetsz.


A Színes egyéniség sorozatról

A sorozat darabjai sokszínűek, vidámak, harsogó színek és formák keverednek össze, amelyeknél az összhatás garantáltan a hűha! Vannak közöttük igazán domináns darabok, amelyek mérete önmagában is magára vonja a figyelmet, de vannak visszafogottabb méretű darabok, amelyekben a színek ugyanúgy érvényesülnek, ha nem akarsz annyira feltűnő lenni, csak egy kicsit akkor válassz ezek közül. Ha szettben vásárolod meg, akkor biztosan így is bezsebelheted az elismerő szavakat.


A Jandéról

Miben különleges a Jande? A Jande márkát azoknak ajánlom, akik szeretik szettben hordani az ékszereket.

A Jande ékszerek megalkotása közben játszom a színekkel és a formákkal. Sokféle formát és mintát találsz, vannak nagy méretűek, kicsik, pasztell vagy éppen harsogószínűek, egy-két színűek vagy nagyon sokféle színűek, de bármelyiket választod találsz hozzá két három (vagy még több) összeillő - szettben hordható darabot,mert a Jande ékszerek szettben mutatnak igazán jól.

Miért vegyél Jande-t? Mert tetszik, elsősorban neked, nem nekem. Nekem is, de az persze természetes.

Mert jó érzés viselni,  színes, vidám, anyagában színezett, ezért nem fognak megkopni,kifakulni a színek.

Mert könnyű viselet, mármint tényleg könnyű, nem terheli a nyakad, a karod, nem fáradsz el,még akkor sem, ha egész nap viselted, mert az anyaga nagyon könnyű, még egy nagy méretű ékszer is sokkal könnyebb, mintha ugyanez fémből, üvegből lenne.

Mert kézműves, ha számít neked az, hogy nem egy futószalagon készített ékszert viselsz, akkor ezeket a darabokat mindenképpen értékelni fogod.

Mert magyar, ha jó érzéssel tölt el, hogy egy magyar tervező márkáját hordod, akkor köszönöm,hogy engem választasz:-)

 

Az alapanyagokról

A Jande ékszerek alapanyaga elsősorban egy olyan hőre keményedő anyag, amely a végső formájában tartós, a formáját nem veszíti el, nem deformálódik, a színe nem kopik meg, fény hatására sem, az UV nem árt neki, mivel anyagában színezett.

Rendkívül könnyű anyag, ezért az egész napos viselete után sem érzed úgy este, hogy na végre, hogy megszabadultam tőle, bátran lehet nagyobb méretű darabokat is választani, mert azok súlya is sokkal könnyebb, mint a hasonló nagyságú fém vagy, üveg vagy gyöngy ékszerek. Ezért nem is olyan kemény a felszíne, mint egy fémnek.

Ezen felül egyes ékszereknél bőrt használok, amely természetesen puha bőrbarát hatású, hogy még kényelmesebb legyen viselni az ékszert.

Az ékszerek ezeken kívül nikkelmentes fém alkatrészeket is tartalmazhatnak, valamint különböző ragasztókat.

 

Mit tegyél, hogy sokáig tudd hordani?

Ha szeretnéd sokáig hordani a Jande ékszereket viselésközben vigyázz, hogy ne akadjon bele semmibe, ne feszegesd, a felületét ne tedd ki karcolás hatásának. Érdemes olyan módon tárolnod, hogy ne gabalyodjon össze más ékszerekkel, ne sérüljön a felszíne, mivel éles tárgyak nyomot hagyhatnak rajta.

A Jande ékszerek cseppállóak, de nem vízállóak.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Nyaklánc - Feltűnő vagyok - 0109

  • Gyártó: Jande
  • Cikkszám: FV0109
  • Elérhető: Szállítás 3-5 munkanap alatt
  • 7,500Ft


Kapcsolodó termék(ek)

Feltűnő vagyok - ékszerszett 0131

Feltűnő vagyok - ékszerszett 0131

Ezt a szettet azoknak ajánlom, akik egy kicsit vadabbnak tartják magukat az átlagnál, mert ez a szet..

9,000Ft