JANDE-ról

Miben különleges a Jande? A Jande márkát azoknak ajánlom, akik szeretik szettben hordani az ékszereket.

A Jande ékszerek megalkotása közben játszom a színekkel és a formákkal. Sokféle formát és mintát találsz, vannak nagy méretűek, kicsik, pasztell vagy éppen harsogó színűek, egy-két színűek vagy nagyon sokféle színűek, de bármelyiket választod találsz hozzá két három (vagy még több) összeillő - szettben hordható darabot, mert a Jande ékszerek szettben mutatnak igazán jól.

Miért vegyél Jande-t? Mert tetszik, elsősorban neked, nem nekem. Nekem is, de az persze természetes.

Mert jó érzés viselni,  színes, vidám, anyagában színezett, ezért nem fognak megkopni, kifakulni a színek.

Mert könnyű viselet, mármint tényleg könnyű, nem terheli a nyakad, a karod, nem fáradsz el, még akkor sem, ha egész nap viselted, mert az anyaga nagyon könnyű, még egy nagy méretű ékszer is sokkal könnyebb, mintha ugyanez fémből, üvegből lenne.

Mert egyedi, egyrészt mivel minden darab kézzel készül ezért nincs két egyforma közöttük, nyilván törekszem rá, hogy a minta darabhoz hasonló legyen a végtermék, de sok olyan technikát használok, amivel nem lehet kétszer pontosan ugyanazt a terméket előállítani, ezért biztos lehetsz benne, hogy a saját Jande-d teljesen egyedi.

Mert kézműves, ha számít neked az, hogy nem egy futószalagon készített ékszert viselsz, akkor ezeket a darabokat mindenképpen értékelni fogod.

Mert szeretném, ha szeretnéd viselni, és ezért ami tudok megteszek, nagy odafigyeléssel készítem a termékeket, 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad és visszakapod a teljes vételárat. Ha egy éven belül bármi baja történik, megsérül, vagy eltörik, akkor ingyen kijavítom, vagy küldök egy teljesen újat belőle. Ezt pedig azért, hogy minél elégedettebb legyél, mert azt szeretném, ha jó érzés lenne számodra viselni az ékszereimet.

Mert magyar, ha jó érzéssel tölt el, hogy egy magyar tervező márkáját hordod, akkor köszönöm, hogy engem választasz:-)