• Ékszerszett - A hagyomány érintése 0301

Van otthon egy takaros kis népviseleted? Nincs? Nekem se! De sebaj ettől még nyugodtan hordatsz egy ilyen kalocsai hímzés ihlette ékszerszettet. A színek gyönyörűek, a formák nőiesek, nyugodtan válassz egy ilyen szettet, biztosan feldob egy hétköznapi outfitet is. Ha egy ilyet viselsz azt üzened, hogy őrizzük a hagyományainkat, legyünk büszkék a régi magyar népi emlékeinkre, de azokat a mai modern divathoz illesztve alakítsuk.

Ha szettben vásárolod még jobban kiemeled a színek szépségét és összhangját.Minden Jande ékszer egyedi, egyrészt mivel minden darab kézzel készül, ezért nincs két egyforma közöttük, másrészt törekszem rá, hogy a képen látható minta darabbal minél jobban megegyező legyen a végtermék, de bizonyos technikákkal nem lehet kétszer pontosan ugyanazt a terméket előállítani, ezért biztos lehetsz benne, hogy a saját Jande-d teljesen egyedi lesz.


Méretek

Medál: 4,5cm*5 cm, nyaklánc hossza: 50cm

Karkötő: 3cm széles, körmérete: 22cm

Fülbevaló: 2cm * 2cm

Gyűrű: átmérője 2cm*2cm, állítható


A hagyomány érintése kollekcióról

A hagyomány érintése kollekcióhoz a kalocsai hímzés minták adtak inspirációt. Ezek a szettek az sugallják, hogy szereted, tiszteled a magyar népművészetet, de szeretsz egy kicsit kísérletezni is, a hagyományosat egy kis csalafintasággal, egy szokatlan színválasztással vagy egy nem annyira hagyományos formával kombinálni, így bármilyen mai öltözék szép dísze egy ilyen szett.

Ezért  a kollekcióban megtalálhatóak a hagyományos formák és színek, de a gyönyörű népi motívumokat re-designolva szokatlan és meglepő, de egyúttal figyelemfelkeltő formák és színkombinációk is fellelhetők.

Minden darabra jellemző, hogy nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem a tapintása is különleges, ezért a kollekció darabjai 3D-ben érzékelhetőek. Minden minta kiemelkedik, szinte életre kel  az ujjaid alatt.A Jandéról

Miben különleges a Jande? A Jande márkát azoknak ajánlom, akik szeretik szettben hordani az ékszereket.

A Jande ékszerek megalkotása közben játszom a színekkel és a formákkal. Sokféle formát és mintát találsz, vannak nagy méretűek, kicsik, pasztell vagy éppen harsogószínűek, egy-két színűek vagy nagyon sokféle színűek, de bármelyiket választod találsz hozzá két három (vagy még több) összeillő - szettben hordható darabot,mert a Jande ékszerek szettben mutatnak igazán jól.

Miért vegyél Jande-t? Mert tetszik, elsősorban neked, nem nekem. Nekem is, de az persze természetes.

Mert jó érzés viselni,  színes, vidám, anyagában színezett, ezért nem fognak megkopni,kifakulni a színek.

Mert könnyű viselet, mármint tényleg könnyű, nem terheli a nyakad, a karod, nem fáradsz el,még akkor sem, ha egész nap viselted, mert az anyaga nagyon könnyű, még egy nagy méretű ékszer is sokkal könnyebb, mintha ugyanez fémből, üvegből lenne.

Mert kézműves, ha számít neked az, hogy nem egy futószalagon készített ékszert viselsz, akkor ezeket a darabokat mindenképpen értékelni fogod.

Mert magyar, ha jó érzéssel tölt el, hogy egy magyar tervező márkáját hordod, akkor köszönöm,hogy engem választasz:-)

 

Az alapanyagokról

A Jande ékszerek alapanyaga elsősorban egy olyan hőre keményedő anyag, amely a végső formájában tartós, a formáját nem veszíti el, nem deformálódik, a színe nem kopik meg, fény hatására sem, az UV nem árt neki, mivel anyagában színezett.

Rendkívül könnyű anyag, ezért az egész napos viselete után sem érzed úgy este, hogy na végre, hogy megszabadultam tőle, bátran lehet nagyobb méretű darabokat is választani, mert azok súlya is sokkal könnyebb, mint a hasonló nagyságú fém vagy, üveg vagy gyöngy ékszerek. Ezért nem is olyan kemény a felszíne, mint egy fémnek.

Ezen felül egyes ékszereknél bőrt használok, amely természetesen puha bőrbarát hatású, hogy még kényelmesebb legyen viselni az ékszert.

Az ékszerek ezeken kívül nikkelmentes fém alkatrészeket is tartalmazhatnak, valamint különböző ragasztókat.

 

Mit tegyél, hogy sokáig tudd hordani?

Ha szeretnéd sokáig hordani a Jande ékszereket viselésközben vigyázz, hogy ne akadjon bele semmibe, ne feszegesd, a felületét ne tedd ki karcolás hatásának. Érdemes olyan módon tárolnod, hogy ne gabalyodjon össze más ékszerekkel, ne sérüljön a felszíne, mivel éles tárgyak nyomot hagyhatnak rajta.

A Jande ékszerek cseppállóak, de nem vízállóak.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Ékszerszett - A hagyomány érintése 0301

  • Cikkszám: HA0301
  • Elérhető: Szállítás 3-5 munkanap alatt
  • 17,000Ft


Kapcsolodó termék(ek)

Nyaklánc - A hagyomány éritése 0302

Nyaklánc - A hagyomány éritése 0302

Van otthon egy takaros kis népviseleted? Nincs? Nekem se! De sebaj ettől még nyugodtan hordatsz eg..

6,000Ft

Karkötő - A hagyomány érintése 0303

Karkötő - A hagyomány érintése 0303

Van otthon egy takaros kis népviseleted? Nincs? Nekem se! De sebaj ettől még nyugodtan hordatsz eg..

6,000Ft

Gyűrű - A hagyomány érintése - 0305

Gyűrű - A hagyomány érintése - 0305

Van otthon egy takaros kis népviseleted? Nincs? Nekem se! De sebaj ettől még nyugodtan hordatsz eg..

2,500Ft