• Ékszerszett - Egy csipet csillogás - 0401
Van egy jó kis mintás fölsőd, amihez nem lehet nagyon harsány ékszert viselni, de azért csak kellene valami kis csillogás, csak úgy diszkréten. Ha ezt szeretnéd akkor válassz ezek közül az ékszerek közül. Ezeket az ékszereket akkor fogod kedvelni, ha kicsit visszafogottabb szeretnél lenni, de szükséged lenne mégis egy kis hangsúlyra a nyakadban, a füledben, a csuklódon vagy az ujjadon, ezt a kis figyelmet fogja megadni az a néhány Swarovski kristály, ami díszíti ezeket az ékszereket. Méretei nem hangsúlyosak, de nem maradnak észrevétlen.


Minden Jande ékszer egyedi, egyrészt mivel minden darab kézzel készül, ezért nincs két egyforma közöttük, másrészt törekszem rá, hogy a képen látható minta darabbal minél jobban megegyező legyen a végtermék, de bizonyos technikákkal nem lehet kétszer pontosan ugyanazt a terméket előállítani, ezért biztos lehetsz benne, hogy a saját Jande-d teljesen egyedi lesz.


Méretek

Medál: oldalának hossza 3,5 cm, nyaklánc hossza: 49cm

Karkötő: 2,5cm széles, körmérete: 24cm állítható

Fülbevaló: 1,5cm

Gyűrű: 1,5cm, állítható


Az Egy csipet csillogás kollekcióról

A színek kavalkádját még jobban kiemeli egy csipet csillogás. Ebben a kollekcióban olyan ékszerek kaptak helyet, amelyeknél a színek finoman keverednek egymással, ahol az a fontos, hogy a színek harmóniában legyenek az aznapi hangulatoddal. Ha az a célod, hogy egy kicsit kiemeld a ruhád, az arcod, a sminked színét válassz ezek közül. Vagy egyszerűen keresel egy olyan ékszert, ami legjobban kifejezi az aktuális hangulatodat itt biztosan megtalálod.

A Swarovski kristályok pedig még jobban kiemelik azt a csillogást, ami a szemedben fog felvillanni, amikor bezsebeled az első dícséreteket.


A Jandéról

Miben különleges a Jande? A Jande márkát azoknak ajánlom, akik szeretik szettben hordani az ékszereket.

A Jande ékszerek megalkotása közben játszom a színekkel és a formákkal. Sokféle formát és mintát találsz, vannak nagy méretűek, kicsik, pasztell vagy éppen harsogószínűek, egy-két színűek vagy nagyon sokféle színűek, de bármelyiket választod találsz hozzá két három (vagy még több) összeillő - szettben hordható darabot,mert a Jande ékszerek szettben mutatnak igazán jól.

Miért vegyél Jande-t? Mert tetszik, elsősorban neked, nem nekem. Nekem is, de az persze természetes.

Mert jó érzés viselni,  színes, vidám, anyagában színezett, ezért nem fognak megkopni,kifakulni a színek.

Mert könnyű viselet, mármint tényleg könnyű, nem terheli a nyakad, a karod, nem fáradsz el,még akkor sem, ha egész nap viselted, mert az anyaga nagyon könnyű, még egy nagy méretű ékszer is sokkal könnyebb, mintha ugyanez fémből, üvegből lenne.

Mert kézműves, ha számít neked az, hogy nem egy futószalagon készített ékszert viselsz, akkor ezeket a darabokat mindenképpen értékelni fogod.

Mert magyar, ha jó érzéssel tölt el, hogy egy magyar tervező márkáját hordod, akkor köszönöm,hogy engem választasz:-)

 

Az alapanyagokról

A Jande ékszerek alapanyaga elsősorban egy olyan hőre keményedő anyag, amely a végső formájában tartós, a formáját nem veszíti el, nem deformálódik, a színe nem kopik meg, fény hatására sem, az UV nem árt neki, mivel anyagában színezett.

Rendkívül könnyű anyag, ezért az egész napos viselete után sem érzed úgy este, hogy na végre, hogy megszabadultam tőle, bátran lehet nagyobb méretű darabokat is választani, mert azok súlya is sokkal könnyebb, mint a hasonló nagyságú fém vagy, üveg vagy gyöngy ékszerek. Ezért nem is olyan kemény a felszíne, mint egy fémnek.

Ezen felül egyes ékszereknél bőrt használok, amely természetesen puha bőrbarát hatású, hogy még kényelmesebb legyen viselni az ékszert.

Az ékszerek ezeken kívül nikkelmentes fém alkatrészeket is tartalmazhatnak, valamint különböző ragasztókat.

 

Mit tegyél, hogy sokáig tudd hordani?

Ha szeretnéd sokáig hordani a Jande ékszereket viselésközben vigyázz, hogy ne akadjon bele semmibe, ne feszegesd, a felületét ne tedd ki karcolás hatásának. Érdemes olyan módon tárolnod, hogy ne gabalyodjon össze más ékszerekkel, ne sérüljön a felszíne, mivel éles tárgyak nyomot hagyhatnak rajta.

A Jande ékszerek cseppállóak, de nem vízállóak.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Ékszerszett - Egy csipet csillogás - 0401

  • Cikkszám: EC0401
  • Elérhető: Szállítás 3-5 munkanap alatt
  • 13,500Ft


Kapcsolodó termék(ek)

Nyaklánc - Egy csipet csillogás - 0402

Nyaklánc - Egy csipet csillogás - 0402

Van egy jó kis mintás fölsőd, amihez nem lehet nagyon harsány ékszert viselni, de azért csak kelle..

5,000Ft

Karkötő - Egy csipet csillogás - 0403

Karkötő - Egy csipet csillogás - 0403

Van egy jó kis mintás fölsőd, amihez nem lehet nagyon harsány ékszert viselni, de azért csak kelle..

5,000Ft

Fülbevaló - Egy csipet csillogás 0405

Fülbevaló - Egy csipet csillogás 0405

Van egy jó kis mintás fölsőd, amihez nem lehet nagyon harsány ékszert viselni, de azért csak kelle..

2,500Ft

Gyűrű - Egy csipet csillogás 0404

Gyűrű - Egy csipet csillogás 0404

Van egy jó kis mintás fölsőd, amihez nem lehet nagyon harsány ékszert viselni, de azért csak kelle..

2,500Ft