Milyen színű ékszert szeretnél? Nálunk nem ez a kérdés, hanem az, hogy milyen színárnyalatú ékszert keresel? Nálunk van!

Ez az ékszerszett bármilyen színárnyalatban rendelhető. Válassz alapszínt és válaszd ki, hogy mit szeretnél, ha éjjel is csillognának a fehér minták, vagy elég ha csak nappal csillognak.

A csillámot válaszd akkor, ha nappal csillogjon a fehér mintázat, és válaszd a fluoreszkálót, ha szeretnéd, hogy éjjel is világítson a fehér mintázat. 

Nézd meg a képen, de élőben hidd el, hogy nem ilyen homályos. :-)


Méretek

Gyűrű: átmérője 3cmAz  ékszerszettet az alábbi színekben kérheted:A Feltűnő vagyok kollekcióról

Ha szeretnél egy egyszerű ruhadarabot feldobni egy különleges ékszerszettel, akkor válaszd a Feltűnő vagyok kollekció darabjait. Ezek az ékszerek vagy a színkombinációkkal, vagy a formával, vagy a mérettel fogják magukra vonni a figyelmet, ebben biztos lehetsz.


Az Éjjel nappal ragyogj sorozatról

A sorozat darabjai kétszínűek, amelyeknél vagy az alap ragyog a napsütésben, vagy a minta fluoreszkálva világít éjjel, vagy mindkettő. Ilyen ékszered még biztos nem volt, ami nemcsak nappal vonja magára a figyelmet, hanem garantáltan egy esti buliban is észre fognak venni.


A Jandéról

Miben különleges a Jande? A Jande márkát azoknak ajánlom, akik szeretik szettben hordani az ékszereket.

A Jande ékszerek megalkotása közben játszom a színekkel és a formákkal. Sokféle formát és mintát találsz, vannak nagy méretűek, kicsik, pasztell vagy éppen harsogószínűek, egy-két színűek vagy nagyon sokféle színűek, de bármelyiket választod találsz hozzá két három (vagy még több) összeillő - szettben hordható darabot,mert a Jande ékszerek szettben mutatnak igazán jól.

Miért vegyél Jande-t? Mert tetszik, elsősorban neked, nem nekem. Nekem is, de az persze természetes.

Mert jó érzés viselni,  színes, vidám, anyagában színezett, ezért nem fognak megkopni,kifakulni a színek.

Mert könnyű viselet, mármint tényleg könnyű, nem terheli a nyakad, a karod, nem fáradsz el,még akkor sem, ha egész nap viselted, mert az anyaga nagyon könnyű, még egy nagy méretű ékszer is sokkal könnyebb, mintha ugyanez fémből, üvegből lenne.

Mert kézműves, ha számít neked az, hogy nem egy futószalagon készített ékszert viselsz, akkor ezeket a darabokat mindenképpen értékelni fogod.

Mert magyar, ha jó érzéssel tölt el, hogy egy magyar tervező márkáját hordod, akkor köszönöm,hogy engem választasz:-)

 

Az alapanyagokról

A Jande ékszerek alapanyaga elsősorban egy olyan hőre keményedő anyag, amely a végső formájában tartós, a formáját nem veszíti el, nem deformálódik, a színe nem kopik meg, fény hatására sem, az UV nem árt neki, mivel anyagában színezett.

Rendkívül könnyű anyag, ezért az egész napos viselete után sem érzed úgy este, hogy na végre, hogy megszabadultam tőle, bátran lehet nagyobb méretű darabokat is választani, mert azok súlya is sokkal könnyebb, mint a hasonló nagyságú fém vagy, üveg vagy gyöngy ékszerek. Ezért nem is olyan kemény a felszíne, mint egy fémnek.

Ezen felül egyes ékszereknél bőrt használok, amely természetesen puha bőrbarát hatású, hogy még kényelmesebb legyen viselni az ékszert.

Az ékszerek ezeken kívül nikkelmentes fém alkatrészeket is tartalmazhatnak, valamint különböző ragasztókat.

 

Mit tegyél, hogy sokáig tudd hordani?

Ha szeretnéd sokáig hordani a Jande ékszereket viselésközben vigyázz, hogy ne akadjon bele semmibe, ne feszegesd, a felületét ne tedd ki karcolás hatásának. Érdemes olyan módon tárolnod, hogy ne gabalyodjon össze más ékszerekkel, ne sérüljön a felszíne, mivel éles tárgyak nyomot hagyhatna krajta.

A Jande ékszerek cseppállóak, de nem vízállóak.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Gyűrű - 100 színű ékszer - 0305

  • Gyártó: Jande
  • Cikkszám: ss0304
  • Elérhető: Szállítás 3-5 munkanap alatt
  • 3,500Ft


Lehetséges választások


Kapcsolodó termék(ek)

100 színű ékszerszett - 0301

100 színű ékszerszett - 0301

Milyen színű ékszert szeretnél? Nálunk nem ez a kérdés, hanem az, hogy milyen színárnyalatú éks..

22,000Ft